MĀJĀS RAŽOTU ALKOHOLISKO DZĒRIENU PĀRDOŠANA.

Jau no seniem laikiem mājas alkohola darītavas – alus brūvētavas un mājas vīna ražotnes, ir sastopamas diezgan daudzās mājās. Maldīgi uzskatīt, ka jebkāda veida mājās darītais alkohols, kas pēcāk tiek pārdots citiem, ir nelegāls bizness, jo nelielu alkohola darītavu dzērienu ražošanu un realizāciju tirgū, regulē dažādi likuma panti, kas darbošanos padara pilnīgi legālu. Varam saderēt, ka jebkurai nelielai alus darītavai vai vīna pagrabam, ir sava vēsture un stāsts, kā nonāca līdz šādam biznesa veidam, pie tam, nereti šīs teikas kalpo kā labs veids klientu pievilināšanai. Mazās, privātās alkohola darītavas savas preces veiksmīgi realizē dažādos nelielos tirdziņos, mājražotāju veikaliņos, kā arī iespējams slēgt līgumus ar alkohola veikalu tīkliem. Kā arī, protams, nevar aizmirst arī par interneta veikalu, kurā pārdot savus saražotos labumus.

Uzzini vairāk – http://pv64.lv/

DUMBRĀJU ALUS UN UPEŅU UZLĒJUMS NO MĀJRAŽOTĀJIEM.
Dažādus uzlējumus, sidrus, alu veidus un degvīnu var ne tikai iegādāties pašu lietošanai, bet tā būs arī lieliska dāvana. Veikalos nopērkamie alkoholiskie dzērieni noteikti negaršo tā, kā mājražotāju vīni, uzlējumi, sidri un arī mājās brūvētais alus. Mājas degvīns arī ir ar savādāku, pat nedaudz ekskluzīvu garšu. Mājražotāji nereti piedāvā dažādu interesantu garšu kombinācijas ne tikai pārtikas precēm, bet arī mājās ražotiem alkoholiskajie dzērieniem. Piemēram, upeņu vai jāņogu uzlējums pildīts skaistā pudelē, būs lieliska dāvana.

KAS REGULĒ ALKOHOLA IEGĀDI INTERNETA VEIKALOS?
Alkohola veikals internetā savas preces klientiem nogādā pats. Tas ne tkai rada sava veida ekskluzivitātes sajūtu, bet arī nodrošina iespēju pārliecināties par to, ka pircējs ir sasniedzis vismaz 18 gadu vecumu un drīkst iegādāties alkoholu. Piegāde šoreiz iespēja Rīgas rajonā un tuvākajā apkārtnē. Piegādes izmaksas, ja tādas ir, atkarīgas no piegādes attāluma un minimālās groza summas. Izbaudām Latvijā ražotu produkciju!

MĀJĀS RAŽOTU ALKOHOLISKO DZĒRIENU PĀRDOŠANA.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *