Individuāli kalēja pakalpojumi.

Kalēji vienmēr ir bijuši un vienmēr būs nozīmīga amatniecības jomas daļa, jo viņu pakalpojumi ir svarīgi visos laikos. Pēdējā laikā populāri ir kļuvis lietot kalēju servisu specializētu pasūtījumu realizācijā, kā piemēram, kāpņu un to margu . Vienā eksemplārā izgatavots šāda tipa interjēra priekšmets ir ļoti ekskluzīvs un noteikti palielinās īpašuma kopējo vērtību. Dažāda stila metāla apstrādes firmas ar lielu entuziasmu pieņem arī rūpnieciska rakstura pasūtījumus, kā piemēram, metāla siju izveidei. Izgatavošanai tiek pieņemti gandrīz jebkāda veida pasūtījumi – žogi, vārti, logu restes, interjēra un dizaina objekti, trepes kā arī margas un šo sarakstu varētu turpināt vēl ilgi. Lasi tālāk un  uzzini, ko vēl var izveidot profesionāli kalēji.

 

Individuāli radītas dzelzs kāpnes un arī kāpņu margas.

Viens no populārākajiem pasūtījumu tipiem ir metāla kāpnes un arī trepju margas. Pēc pasūtījuma veidotas trepes un arī margas ir uzstādītas arī jaunbūvēs kā arī daudzdzīvokļu namos. Kā lielisks telpas stila objekts var kalpot interesantas metāla trepes kā arī nerūsējoša tērauda margas. Metāla apstrādes eksperti sadarbojas ar dizaineriem, lai veidotu optimālu sniegumu esošo un potenciālo klientu pasūtījumiem. Būtiski atcerēties par margām. Trepju margas ir ļoti svarīgs drošības elements. Metāla margas ir izturīgas un drošas, turklāt, cenā ietilpst arī trepju un margu montāža kā arī uzstādīšana. Esam atvērti jebkāda stila uzņēmuma klientu domu lidojumiem, lai īstenotu plānus un piepildītu sapņus!

 

Metāla vārti un arī žogi privātīpašumiem.

Metāla žogi un arī vārti ir vēl viena ievērojami liela produktu grupa.Labas kvalitātes metāla žogs un metāla vārti, ir lieliskākais veids kā savu privātīpašumu pasargāt no nelūgtiem viesiem. Aiz mūsu izgatavotajiem metāla žogiem, būsiet pasargāti no nelūgtiem visiem kā arī liekiem skatieniem. Lielisks risinājums drošībai savā īpašumā būs metāla restu izgatavošana kā arī uzstādīšana. Metāla restes nav vajadzības asociēt ar cietumu – tās nereti tiek uzstādītas logiem, kuri ir vērsti uz ielas pusi, kur ir aktīva satiksme un gājēju plūsma. Arī logu restes ir iespējams izveidot visdažādākajos veidos, lai radītu unikālu dizainu komplektā ar augstu funkcionalitāti.

 

Metālapstrādes gala produkti.

Metālapstrāde cilvēku prātos asociējas ar masveida rūpniecisku ražošanu vai arī māksliniecisku darbību. Mēs vēlamies parādīt, ka ir arī zelta vidusceļš, kas savā veidā apvieno abas šīs galējās pozīcijas, radot katram pieejamus metālasprādes risinājumus dažādās sfērās un funkcionalitātē, izgatavojot visu, sākot ar dizaina elementiem un beidzot ar dzelzs siju ražošanu celtniecības uzņēmējiem.

Individuāli kalēja pakalpojumi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *